Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Justitie & Afaceri Interne
10.01.2010

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Autostrăzi îi dau o mână de ajutor ministrului Vlădescu la creșterea bugetului de stat

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Autostrăzi din cadrul I.G.P.R. și lucrătorii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (C.N.A.D.N.R.), au contribuit, sâmbătă, la creșterea bugetului de stat prin aplicarea a 114 sancțiuni contravenționale.


Acţiunea organizată pe autostrada A2, al cărei scop principal a fost acela al depistării conducătorilor auto care încală limita de viteză legal admisă, a urmărit verificarea achitarea taxei de drum, a încheierii asigurării de răspundere civilă obligatorie, respectarea timpilor de conducere, odihnă şi repaos a conducătorilor auto, legalitatea transportului rutier de mărfuri şi persoane şi respectarea dimensiunilor de gabarit şi a masei totale maxime admise a autovehiculelor de transport mărfuri.


În doar câteva ore, au fost aplicate 114 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 184.033 de lei.


Cea mai încălcată normă rutieră a fost cea privind regimul legal de viteză, 47 de conducători auto fiind sancţionaţi, iar un conducător auto a rămas fără permis de conducere, acesta rulând pe autostradă cu 181 de km/h, arată un comunicat de presă al Politiei.


Au fost retrase şi şapte certificate de înmatriculare, 38 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor O.G. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto, iar șase conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru lipsă rovinietă.


Cea mai mare sancţiune contravenţională, în valoare de 20.000 de lei, a fost aplicată unui operator de transport pentru nerespectarea prevederilor privind utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii conducătorilor auto. (Foto: gandul.info)


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.