Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Justitie & Afaceri Interne
13.09.2010

Blaga anunta noi disponibilizari din structurile MAI

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat luni, cu prilejul participarii la Ziua Pompierilor, ca la MAI se vor mai face concedieri, deoarece sunt oameni care nu si-au indeplinit obiectivele. Blaga a dat, insa, asigurari ca reducerile de personal nu vor afecta sectorul operativ.


"Vor fi si dati oameni afara si din pacate foarte multi se dau afara in fiecare zi. Sunt destui care se dau ei afara in fiecare zi, pentru ca desi i-am rugat sa fie foarte atenti vis a vis de obiectivele pe care le au, iata, multi dintre ei sigur se dau afara prin faptele pe care le fac. Dar (...) 99% sunt oameni extrem de seriosi", a declarat Vasile Blaga, citat de ziare.com.


Liderul democrat liberal a mai afirmat ca cei care vor parasi structurile ministrului vor fi „destui” si ca vor ramene cei „foarte seriosi”.


"Care vor ramane? Care vor ramane, sunt foarte seriosi si vor ramane. Dar destui din structurile sparte (...) sigur ca vor trebui sa gaseasca un alt loc de munca. Si profesorii isi gasesc un alt loc de munca si asa mai departe", a mai declarat Blaga, citat de site-ul amintit.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.