Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Bucuresti/ Conferinţa Internaţională a Asociaţiei Poliţiştilor (IPA)
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Justitie & Afaceri Interne
21.09.2011

Bucuresti/ Conferinţa Internaţională a Asociaţiei Poliţiştilor (IPA)

In perioada 18 – 25 septembrie la Bucureşti se desfasoara lucrările Conferinţei Internaţionale a Asociaţiei Poliţiştilor (IEC 2011), la care sunt invitaţi să participe delegaţi şi observatori din 63 de ţări membre IPA. Conferinta este organizata de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor - Secţia Română (I.P.A. Secţia Română), deshiderea oficiala avand loc miercuri, la Palatul Parlamentului, sala „C.A. Rosetti”.


După deschiderea conferinţei, începând cu ora 11.00, reprezentanţi ai Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor vor depune coroane de flori la Mormântul Eroului Necunoscut din Parcul Carol I.


Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, înfiinţată în Anglia în anul 1950, este o organizaţie non-guvernamentală ce cuprinde aproximativ 360.000 de membri din 63 de ţări de pe toate continentele lumii.


Deviza Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor este „SERVO PER AMIKECO” (SERVICII PRIN PRIETENIE).


Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor - Secţia Română (I.P.A. Secţia Română) este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit şi funcţionează conform prevederilor legislaţiei româneşti şi ale Statutului Internaţional I.P.A. Are la bază libera asociere şi este formată din poliţişti şi alte cadre ale Ministerului Administraţiei şi Internelor.


I.P.A. Secţia Română a fost fondată la data de 31 august 1992 şi s-a afiliat la International Police Association la 25 octombrie 1996.


Într-un interval de 15 ani, ţara noastră a ajuns pe locul doi în I.P.A. ca număr de membri (peste 70.000), devenind o forţă puternică, nu numai numeric, ci şi prin paleta largă de activităţi desfăşurate atât la nivel naţional, cât şi internaţional.


Asociaţia este organizată pe principiul teritorialităţii, fiind formată din regiuni (filiale), constituite pe lângă structurile profesionale ale M.A.I.


La finele anului 2009, în I.P.A. - Secţia Română funcţionau 125 regiuni (filiale),  însumând peste 57.000 de membri.


Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor are în rândurile sale oameni de pretutindeni. Cei mai mulţi dintre ei sunt poliţişti, dar şi jandarmi, poliţişti de frontieră sau pompieri. Tineri, maturi sau vârstnici, bărbaţi sau femei, aşa cum le-a dictat conştiinţa, au optat să facă parte din această organizaţie.


Eforturile de constituire şi de dezvoltare a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor au fost încununate de succes şi datorită faptului că, în sufletul oamenilor care apăra legea şi societatea, prietenia are rădăcini adânci şi solide. La aceşti oameni se va găsi întotdeauna, din belşug, spirit de echitate şi dreptate, susţinere morală, respect şi apreciere faţă de valorile umane şi ale statului de drept.   

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.