Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Caravana Politiei Romane, actiune umanitara in judetul Vrancea (video)
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Justitie & Afaceri Interne
15.02.2012

Caravana Politiei Romane, actiune umanitara in judetul Vrancea (video)

Prin contribuţie voluntară, poliţiştii români au colectat suma de 20.000 de lei, bani cu care vor fi cumpăraţi de la Romsilva peste 700 de metri cubi de lemn, de diferite esenţe. Materialul lemnos va fi donat familiilor sinistrate din judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi şi Brăila.


Acţiunile sunt monitorizate de 10 ofiţeri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Ordine Publică, care se vor deplasa în teritoriu.


Astăzi, 15 februarie a.c., în judeţul Vrancea, poliţiştii s-au deplasat la mai multe familii nevoiaşe din localităţile afectate de ninsoare şi viscol, cu mai mulţi copii, persoane în vârstă, bolnave şi fără mijloace de subzistenţă.


Astfel, 79 de familii din localităţile Garoafa, Goleşti, Măicăneşti, Dumitreşti, Sihlea şi Ciorăşti au beneficiat astăzi de 200 de metri steri de lemn de foc, în valoare de 20.000 lei.


Cinci camioane încărcate cu material lemnos au fost însoţite de poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea, fiind transportate la adresele identificate de către poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală şi descărcate, cu ajutorul  lucrătorilor de intervenţie rapidă, direct în curţile oamenilor.


Materialul lemnos a fost  segmentat cu drujbele de către poliţişti, pentru ajutor sinistraţilor.


În cursul zilei de mâine, acţiunea va continua în judeţul Vrancea şi în judeţul  Buzău.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.