Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Incepe a VII-a editie a Expoziţiei Internaţionale pentru Echipament Militar - „EXPOMIL 2011”
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Justitie & Afaceri Interne
21.09.2011

Incepe a VII-a editie a Expoziţiei Internaţionale pentru Echipament Militar - „EXPOMIL 2011”

Poliţia, Jandarmeria, Poliţia de Frontieră şi lucratorii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă vor expune tehnica şi armanent de ultimă generaţie pe care o au in dotare. Acestea vor fi expuse începând de joi, la sediul Romexpo, odată cu deschiderea oficială a Expoziţiei Internaţionale pentru Echipament Militar - „EXPOMIL 2011”.


Aflată la cea de-a VII-a ediţie, expoziţia reuneşte firme de prestigiu din ţară şi din străinătate care vor prezenta elementele de noutate, precum şi stadiul actual de dezvoltare a echipamentelor şi capabilităţilor în domeniul securităţii şi apărării.


Evenimentul este organizat de Ministerul Administraţiei şi Internelor, în parteneriat cu Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ministerul Afacerilor Externe, Serviciul Român de Informaţii, Romexpo, C.N.ROMARM şi asociaţiile patronale PATROMIL şi OPIAR, informeaza MAI.


La standul Poliţiei Române vor fi prezentate echipamente şi mijloace de intervenţie din dotarea Serviciului pentru Intervenţii la Acţiuni Speciale, Direcţiei Rutiere, Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Centrului Chinologic Sibiu.


Jandarmeria Română va expune tehnică şi armament specifice intervenţiei la acţiunile speciale, iar Poliţia de Frontieră este prezentă la expoziţie cu o autospecială cu termoviziune, două ambarcaţiuni, cititoare portabile şi fixe de documente, camere de vedere pe timp de noapte, dar şi cu alte echipamente specifice unei supravegheri performante la frontieră.


IGSU va fi prezent, printre altele, cu o remorcă tractabilă auto pentru transportul explozivilor şi muniţiilor rămase neexplodate.


Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” va prezenta în cadrul unor proiecţii video imagini reprezentative privind procesul de învăţământ desfăşurat în cadrul facultăţilor pe care unitatea de învăţământ a M.A.I. le include.


Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul oficial al Expoziţiei (www.expomil.ro).


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.