Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Politistii au donat lemn de foc persoanelor nevoiase si batranilor din Calarasi (VIDEO POLITIE)
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Justitie & Afaceri Interne
18.02.2012

Politistii au donat lemn de foc persoanelor nevoiase si batranilor din Calarasi (VIDEO POLITIE)

Poliţiştii au continuat actiunea umanitara si in judetul Calarasi, unde in ziua de 18 februarie, sunt donate cantitatea de 71 metri ster de lemn de foc. Au fost vizate localităţile afectate de ninsoare şi viscol, lemnele fiind daruite  mai multor familii nevoiaşe, cu mai mulţi copii, persoane în vârstă, bolnave şi fără mijloace de subzistenţă. Acţiunea a fost monitorizată de ofiţeri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Ordine Publică, care s-au deplasat în teritoriu. Poliţiştii au fost însoţiţi de un reprezentant al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (S.N.P.P.C).


71 metri steri de lemne, încărcate în cinci camioane de la Ocolul silvic Mitreni, au fost distribuiti la 35 de familii, astfel: în localităţile Pelinul şi Înfrăţirea din comuna Dor Mărunt (la câte 8 familii din fiecare sat), în comuna Lehliu Sat (la 7 familii) şi în localităţile Săruleşti Sat şi Sănduliuţa din comuna Spăruleşti (la câte 6 familii din fiecare sat).


Camioanele cu lemne au fost însoţite de poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, fiind transportate la adresele identificate de către poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală şi descărcate, cu ajutorul  lucrătorilor de intervenţie rapidă, direct în curţile oamenilor.


Prin contribuţie voluntară, poliţiştii români au colectat bani cu care au fost cumpăraţi de la Romsilva peste 700 de metri cubi de lemn, de diferite esenţe.


Materialul lemnos a fost deja donat familiilor sinistrate din judeţele Vrancea, Buzău şi Ialomiţa. Astăzi va fi  distribuit sinistraţilor din Călăraşi, iar mâine  celor din judeţul Brăila.


Optimal Media
captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.