Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Justitie & Afaceri Interne
08.03.2011

Post de radio neautorizat descoperit in comuna Brezoaiele, Dambovita

Luni, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa, împreună cu specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Bucureşti, au descoperit o statie de radio pirat la locuinţa Marianei T., din comuna Brezoaiele, Dambovita.


Cercetarile au condus la descoperirea unui emiţător radio artizanal, mai multe medii de stocare pirat, care conţineau opere muzicale şi programe pentru calculator, o sursă de alimentare şi o antena tip dipol deschis, cu ajutorul cărora se emiteau, neautorizat, programe radio, arata un comunicat al Politiei Romane.


Bunurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar faţă de suspectă s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  emitere sau retransmitere de programe radio fără licenţă audio-vizuală, licenţă de emisie, autorizaţie tehnică de funcţionare sau autorizaţie de retransmitere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 96 alin 1 din Legea 504/2002 a audiovizualului.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: dyn

mai ce viteaza este politia noastra !! sa i se taie capul !! sa i se ia casa !! daca are familie ..sa lise taie aerul !! PAI UNDE SE TREZESTE NENEA ALA? TRAIM IN ROMANIA ! NU AI DREPTUL LA PASIUNI .... NU AI DREPTUL SA ITI UMPLI TIMPUL.... DACA ESTI UN PIC RASARIT ....BAGA CAPUL INAPOI IN SAC.... PAI NU? EEEEEEE MAI NENE ...STI CE DELAPIDARE AI FACUT? STI CE EVAZIUNE FISCALA AI FACUT ? TREBUIE SA STIE TOATA LUMEA CE CRIMA FINANCIARA SA INTAMPLAT ....EEEEEEEE


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.