Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Justitie & Afaceri Interne
08.01.2013

Radu Stroe despre seful IJP Olt: Nu puteam sa-mi imaginez ca in Politia Romana poate exista atata golanie

Comisarul-sef Ion Voicu, seful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, nu s-a prezentat la audieri la sediul MAI, asa cum i-a promis ministrului Radu Stroe, ci a intrat in concediu medical, descoperindu-si peste noapte o afectiune care “l-a impiedicat sa se supuna controlului MAI”.


“Nu puteam sa-mi imaginez ca in Politia Romana poate exista atata golanie. Aseara, seful IJP Olt a promis ca vine la audiere, iar dupa aceea s-a internat, blocand cercetarile. Astazi va conduce altcineva interimar judetul, Un om onest, corect, civilizat. Nu a vrut sa vina, va garantez eu ca nu va mai lucre nicio zi in Politie dupa ce va veni la serviciu”, a declarat, marti, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe.


Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, comisarul-sef Ion Voicu, urma sa fie audiat marţi, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în contextul anchetei disciplinare începute pe numele său în urma controlului dispus în toamna lui 2012.


Voicu a decis sa nu se prezinte in fata ofiterilor Corpului de Control al MAI, reusind sa prezinte un certificat pentru concediu medical.


Scandalul de la Olt a izbucnit in urma gestului incredibil pe care politista Melania Renghea l-a facut, injunghindu-l pe comisarul Gheorghe Barbu, din cadrul Secţiei de Poliţie Balş, acuzandu-l de viol si santaj. Politista a afirmat ca seful sau a violat-o si a determinat-o sa intretina relatii sexuale cu seful politiei judetene si cu un procuror.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.