Optimal Media
Schimb de experienţă între bibliotecarii din Basarabia şi cei din România  |   Stimulente financiare pentru elevii care au obținut media generală 10 la examenele naționale din acest an  |   Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie a.c., în Piaţa Sfatului din Braşov  |   Realizatori din România la Festivalul Internaţional al Filmelor de Animaţie „ANIMATOR” de la Poznań  |   Osânda cărților, spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri la Penitenciarul Rahova  |  
  Media, publicitate
05.10.2010

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile lanseaza Raportul „Romania 2010. Sectorul neguvernamental - profil, tendinte, provocari”

Joi, 7 octombrie, va fi lansat Raportul „Romania 2010. Sectorul neguvernamental - profil, tendinte, provocari”, elaborat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC). Documentul isi propune sa realizeze un bilant al dezvoltarii sectorului neguvernamental, oferind in acelasi timp o imagine de profunzime a acestui sector in prezent, din diverse perspective, insotite de recomandari care sa sustina consolidarea si sustenabilitatea sa.


In momentul de fata, in Romania sunt inregistrate peste 62.000 de organizatii, iar numarul angajatilor cu carte de munca din sectorul neguvernamental este de 90.000, in conditiile in care 68% dintre organizatiile active functioneaza exclusiv pe baza de voluntariat. De asemenea, ONG-urile au inregistrat venituri de 5.339.855.854 RON (circa 1,25 miliarde de Euro) la nivelul anului 2008.


FDSC realizeaza bilantul de activitate al sectorului neguvernamental din Romania in cadrul conferintei Sectorul neguvernamental dupa 20 de ani – realizari si provocari , organizata in data de 7 octombrie 2010, incepand cu ora 09: 00, in Bucuresti, la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, din Calea Dorobantilor 5-7.


La eveniment si-au confirmat participarea Primul Ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, Karen Fogg, Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti in perioada 1993 – 1998, Rayna Gavrilova, Directorul executiv al Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe, Steinar Egil Hagen, Directorul General Adjunct in cadrul Departamentul pentru Europa Centrala si Mecanismul Financiar SEE, Ministerul Afacerilor Externe al Norvegiei, precum si peste 250 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din Romania.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.