Optimal Media
ALERTĂ POLIȚIENEASCĂ – OLANDA A DEVENIT UN “NARCOSTAT”  |   ”Povestea de vineri cu Petre Crăciun” - 52 de povești în lectura autorului   |   POLIȚIST ROMÂN DECORAT DE FRANCEZI   |   Film/ FROZEN IGNAT (AKA: CINE A UCIS CRACIUNUL?)  |   Film/ CALUGARITELE VRAJITOARE  |  
  Media, publicitate
05.10.2010

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile lanseaza Raportul „Romania 2010. Sectorul neguvernamental - profil, tendinte, provocari”

Joi, 7 octombrie, va fi lansat Raportul „Romania 2010. Sectorul neguvernamental - profil, tendinte, provocari”, elaborat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC). Documentul isi propune sa realizeze un bilant al dezvoltarii sectorului neguvernamental, oferind in acelasi timp o imagine de profunzime a acestui sector in prezent, din diverse perspective, insotite de recomandari care sa sustina consolidarea si sustenabilitatea sa.


In momentul de fata, in Romania sunt inregistrate peste 62.000 de organizatii, iar numarul angajatilor cu carte de munca din sectorul neguvernamental este de 90.000, in conditiile in care 68% dintre organizatiile active functioneaza exclusiv pe baza de voluntariat. De asemenea, ONG-urile au inregistrat venituri de 5.339.855.854 RON (circa 1,25 miliarde de Euro) la nivelul anului 2008.


FDSC realizeaza bilantul de activitate al sectorului neguvernamental din Romania in cadrul conferintei Sectorul neguvernamental dupa 20 de ani – realizari si provocari , organizata in data de 7 octombrie 2010, incepand cu ora 09: 00, in Bucuresti, la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, din Calea Dorobantilor 5-7.


La eveniment si-au confirmat participarea Primul Ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, Karen Fogg, Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti in perioada 1993 – 1998, Rayna Gavrilova, Directorul executiv al Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe, Steinar Egil Hagen, Directorul General Adjunct in cadrul Departamentul pentru Europa Centrala si Mecanismul Financiar SEE, Ministerul Afacerilor Externe al Norvegiei, precum si peste 250 de reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din Romania.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Fostul premier Petre Roman, audiat în dosarul Mineriada
Fostul premier Petre Roman, inculpat in dosarul ”Mineriada”, impreună cu Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alți membrii ai cabinetului său, s-a prezentat marți dimineața la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari. Roman este acuzat de infracțiuni contra umanității....
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.