Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Media, publicitate
21.01.2010

Site-ul Antena 3, sub ”acoperirea flăcării violet”

Discuția interminabilă în legătură cu flacăra violet domină nu numai programele postului de televiziune Antena 3, ci și site-ul aceluiași post. Cititorii site-ului www.antena3.ro au surpriza de a fi intampinati de o noua grafica, dominată de un header violet, tot corpul primei pagini fiind invaluit de flăcări de aceeași culoare.


De multe zile majoritea talk-show-urile Antenei 3 este dedicată subiectului respectiv, numeroși invitați, analiști, jurnaliști, lideri de opinie și chiar oameni politici discutand despre declaratiile lui Mircea Geoană, ale soției sale, Mihaela și, mai nou, despre parapsihologul Aliodor Manolea, omul din proximitatea lui Mircea Geoană și Traian Băsescu.


”Ei bine, în această zi specială, plină de fenomene paranormale care aşteaptă să aibă loc, Antena3.ro a decis să-şi schimbe "look-ul" pentru a profita din plin de ocazie. În fond, conform teoriei, astfel de energii sunt negative numai atunci când sunt îndreptate împotriva ta şi nu când tu eşti cel care le foloseşte. Atunci, se presupune că te ajută să-ţi îndeplineşti obiectivele”, scriu redactorii Antena3.


”Primul pas a fost, aşadar, făcut: site-ul este "îmbrăcat" în violet. Nu ne mai rămâne acum decât să medităm câteva ore bune ascultând privighetori şi cuvinte "de duh" rostite de maeştri spirituali, să ne concentrăm foarte puternic asupra celor mai arzătoare dorinţe şi, dacă tot nu se întâmplă nimic, să plasăm eventual câţiva colegi în diferite puncte strategice din redacţie şi din împrejurimi”, mai putem citi pe site-ul aceluiași post.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.