Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Media, publicitate
07.03.2014

Un nou copil al lui Michael Jackson ?

Brandon Howard, un cântăreț de 31 ani, ar fi descedentul starului muzicii pop. După cum scrie cotidianul Le Figaro de azi 7 martie, acesta afirmă că și-ar putea proba afirmația grație rezultatelor unui examen genetic.


Nu este niciodată prea târziu pentru a pune în valoare filiația sa cu Regele muzicii pop. Un american de 31 ani afirmă că deține o dovadă irefutabilă care îl face pe Michael Jackson tatăl său. Brandon Howard și-a procurat un aparat ortodontic al cântărețului, decedat în 2009, pentru a preleva de pe acesta celulele necesare unui test ADN, care s-ar fi dovedit pozitiv în proporție de 99,9%. Aceste informații au apărut pe situl american specializat TMZ, în general bine informat asupra dosarelor referitoare la Michael Jackson. În 2009 acest sit a fost primul care a anunțat moartea megastarului.


Tânărul pretendent este fiul cântăreței Miki Howard care, grație clanului Jackson, a avut momentele sale de glorie la sfârșitul anilor 80. Supranumită Billy, ea ar fi inspirat cântecul Billie Jean, apărut în 1982. După cum susține Brandon Howard, în acest an cei doi artiști ar fi avut o legătură care ar fi dus la nașterea sa. Băiatul mai poate conta și pe asemănarea sa fizică destul de tulburătoare cu Michael pentru a-și susține afirmațiile. Dacă fibra artistică este genetică, acest criteriu ar furniza un argument în plus. B. Howard (numele său de scenă) s-a lansat în muzică într-un stil mai R'n'B decât presupusul său tată, însă țesătura vocală și pasul de dans reamintesc în mod inevitabil marile momente ale regelui pop. 


Potrivit cotidianului NY Daily News, aceste afirmații vizează recuperarea  unei părți din moștenirea defunctului artist care se ridică, potrivit unor documente din justiție, la 17 milioane de dolari patrimoniu, la  care se mai a adaugă circa 600 milioane de dolari reprezentând venituri obținute din afacerile lucrative desfășurate în jurul icoanei pop. Avocatul clanului Jackson, Howard Weitzman, a declarat sitului TMZ că «nu a auzit niciodată vorbindu-se de el» și că, oricum, «termenele pentru a se proclama fiul lui Michael au expirat de multă vreme»  


Nu este pentru prima dată când un tânăr se pretinde fiul biologic al lui Michael Jackson. Dincolo de faptul că este tatăl oficial a trei copii – Prince Michael (17 ani), Paris (15 ani) și Blanket (12 ani) – Michael ar fi și părintele lui Omer Batthi, cel care afirma, în 2009, că este copilul născut dintr-o relație efemeră pe care starul ar fi avut-o cu o norvegiană, dar care nu s-a putut sprijini niciodată pe teste ADN serioase.  Foto : Le Figaro


 


 Ioan Hurdubaie

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.