Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Opinii
19.08.2014

Eu cu cine votez?

De cateva zile presa vorbeste, analizeaza si relateaza comportamentul politicienilor romani. La cata valva se face in jurul candidaturilor la presedentie de anul asta, trebuie sa fie tare distractiva campania electorala.
PMP o da in bara de acum prin cearta dintre doamna Elena Udrea si Cristian Diaconescu. Cel din urma si-a dat demisia din partidul condus de doamna Udrea, alegand sa candideze ca independent.
Caragiale saracul stia el ce stia in comedia: „O scrisoare pierduta” cand unul dintre personajele sale se intreba cu cine ar putea sa voteze. Presedinta PMP doreste sa candideze la presedentie, o avea sanse?
Partea cea mai interesanta este candidatura doamnei Monica Macovei, care spunea intr-o emisiune TV ca se aseamana cu Nelson Mandela.
Premierul Victor Ponta doreste, de asemenea, sa candideze la presedintie, asa ca pe lista apar mai multi candidati. Printre care si Klaus Iohannis. Se pare ca sunt deja 12...
Pana la urma, „eu cu cine votez?”: un procuror, eu primar, un europarlamentar, un presedinte de partid sau un diplomat?
Corina Enache
captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.