Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Politic
19.11.2009

Elena Udrea: ”Nu am fost niciodată în posesia listing-urilor telefonice ale vreunei persoane”

Secretarul eecutiv al PDL, Elena Udrea afirmă că nu a prezentat listing-uri telefonice, şi nici SMS-uri sau alte informaţii provenind din documente clasificate, ci elemente din Hotărârea nr. 10 P în Dosarul nr. 8/P/2009 pronunţată în şedinţa publică din 16.09.2009 de Secţia de Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.


”Este vorba de hotărârea prin care Angela Ciurea a fost exclusă din magistratură, având în vedere „împrejurările, gravitatea concretă precum şi consecinţele faptelor săvârşite de pârâta procuror care, în calitate de procuror de şedinţă, a creat prin acţiunile sale aparenţa unei lipse de imparţialitate, faptă ce este de natură a afecta prestigiul justiţiei, precum şi maniera în care a desemnat un procuror care să reprezinte Ministerul Public la judecarea căii de atac a recursului... punându-l pe acesta în imposibilitate de a studia dosarul şi a-şi forma o convingere proprie asupra cauzei, precum şi de a motiva şi pune concluzii pertinente”, a declarat ministrul Turismului.


Elena Udrea consideră că ”doar incompetenţa sau reaua-credinţă a celor care au interese în manipularea opiniei publice - prin folosirea ca agenţi electorali ai celor doi procurori excluşi din profesie pentru abateri grave – îi determină pe unii jurnalişti să denatureze afirmaţiile pe care le-am făcut în emisiunea de la B1 TV”.


Udrea a mai adăugat că declaraţiile celor doi foşti procurori- Ciprian Nastasiu şi Angela Ciurea  sunt electorale şi neconforme cu realitatea.Foto: www.bloombiz.ro
Petre Crăciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.