Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Politic
09.09.2009

Marian Vanghelie confirmă interesul său pentru zona serviciilor secrete

Aflat la emisiune ”Vorbe grele”, moderată de Victor Ciitacu de marți, 8 septembrie, Marian Vanghelie tulbură și mai tare apele legate de comisia Elena Udrea și, mai ales, de înregistrarea ilegală a discuțiilor dintre patru membrii ai acesteia. ”Eu sunt sigur că poate din punct de vedere politic o să fac o gafă, a afirmat primarul Vanghelie, dar eu nu cred că aceste înregistrări au fost făcute între colegi. E un joc de gleznă ieftin. Hai să depăşim etapa şi să stabilim exact. Acele înregistrări nu puteau fi făcute decât de cineva care se pricepea foarte bine. Nu de un tehnician care şi-a luat concediu. Tot felul de şmecherii de-astea…”  Iar politicianul a continuat, la o întrebare a moderatorului emisiunii: ”Senzaţia mea este că există un serviciu care s-a ocupat temeinic, de-aia a fost şi mutarea dintr-o sală în altă sală, vezi Doamne, că doamna Anastase are nevoie că va primi nişte delegaţii. S-au interesat cei de la presă, ne-am interesat şi noi, nu a fost primită nicio delegaţie. ”


Prin această nouă declarație, liderul PSD corfirmă și mai mult interesul pe care acesta îl are față de zona serviciilor secrete și a comisiei care cercetează modul în care au fost cheltuiți banii de către Ministerul Turismului.


Foto: Valeriu Tanasof


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.