Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Politic
21.08.2009

Mircea Băsescu, fratele președintelui României, asociat într-o firmă care putea intermedia vânzarea de armament

”Preşedintele Traian Băsescu regretă că un membru al familiei sale este acţionar al unei firme cu activităţi legate de domeniul militar, se spune într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.  Preşedintele a primit asigurări, se mai arată în comunicat, că firma nu a fost implicată în contracte cu produse militare. De asemenea, Preşedintele i-a solicitat domnului Mircea Băsescu să renunţe imediat la calitatea de acţionar în respectiva firmă”.


Cu toate acestea, Mircea Băsescu a recunoscut pentru Antena 3 că firma avea în obiectul de activitate "intermedierea in comertul specializat in vanzari de produse diverse". În urma discuțiilor care au luat o mare amploare joi, 20 august, președintele României l-a sunat pe fratele său și i-a cerut să se retragă din firmă, operațiuni care au început în dimineața zilei de vineri.


Potrivit cotidianului Bursa, de vineri, asociaţii firmei Desintco sunt: Romeo Oiţă, preşedintele Patronatului Serviciilor de Securitate (deţine 30% din afacere), Cristian Andrei Grigore Geamănu (30%), Ion Eftimie Sandu (5%), Mircea Băsescu (30%) şi Maria Cristina Cazacu (5%).Şeful statului a mulțumit mass-media pentru semnalarea acestui caz şi a declarat că regretă situaţia creată.


 


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.