Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Politic
22.11.2009

Mircea Geoana si Traian Basescu se bat pentru prima poziție

Intre exit-poll-urile partiale date publicitatii de CURS, INSOMAR si CCSB exista diferente foarte mari, atat intre procentele lui Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu, dar mai ales in ceea ce priveste ordinea celor trei in clasament, notează ziare.com.


In timp ce INSOMAR si CCSB il dadeau pe Mircea Geoana pe primul loc, la ora 13.00, cu 36%, respectiv 34%, in exit-poll-ul partial al celor de la CURS pentru ora 13.30 pe prima pozitie se claseaza Traian Basescu, cu 32%.


Diferenta intre Mircea Geoana si Traian Basescu in sondajele INSOMAR si CCSB este de 3%, respectiv doua puncte procentuale.


De partea cealalta, Traian Basescu conduce in fata liderului PSD cu 7% in sondajul CSOP si cu 6% in exit-poll-ul CURS. In sondajul CSOP, aferent orei 15.00, Traian Basescu are 37%, iar in sondajul CURS este creditat cu 32%.


Candidatul PNL este plasat pe pozitia a treia in toate sondajele efectuate la iesirea de la urne, procentele acestuia fluctuand intre 18%, in sondajele CCSB si INSOMAR, si 22% in exit-poll-ul CURS. Foto: www.expressibian.ro


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.