Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Politic
17.08.2010

Ponta: Chiar daca Executivul Boc va fi remaniat, PSD va depune moţiune de cenzură

Partidul Social Democrat va iniţia o moţiune de cenzură chiar daca executivul condus de Emil Boc va fi remaniat dupa data de 1 septembrie, a declarat, marti, presedintele Victor Ponta, la o emisiune a RRA.


"Va fi tot un guvern al PDL, care păstrează această caracatiţă ce suge practic toată România nu doar aici la Bucureşti, unde vedem poate mai des, şi la mine la Târgu Jiu prin domnul Manţog şi la Suceava prin domnul Flutur şi în fiecare loc. Cum să susţinem aşa ceva?! Va fi exact acelaşi rău. Evident votăm împotrivă, dar nu va avea curaj domnul Băsescu să vină cu un alt prim-ministru. În primul rând, că nu găseşte un om atât de capabil de orice compromis, de orice umilinţă ca Emil Boc şi nu cred că va găsi voturi ca să treacă încă o dată un asemenea Guvern", a precizat Ponta, citat de Agerpres.


Ponta a mai adaugat ca isi exprima speranta ca, daca motiunea va trece, presedintele Traian Basescu nu il va desemna din nou premier pe Emil Boc.


Petre C.


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.