Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Se infiinteaza Partidul Dreptatii Sociale, initiator Dorin Mihalache
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Politic
17.11.2011

Se infiinteaza Partidul Dreptatii Sociale, initiator Dorin Mihalache


In ziua de 18 noiembrie, la Bucuresti, se intruneste Comitetul National de Coordonare pentru crearea, organizarea si functionarea Partidului Dreptăţii Sociale – P.D.S.


“Crearea noului partid politic – Partidului Dreptatii Sociale este necesara si oportuna, tinand seama de situatia grava politica, economica, sociala si morala din tara, de deprecierea fara precedent a vietii politice romanesti, a divergentei uriase din interiorul clasei politice, dintre putere si opozitie. P.D.S. va fi un autentic partid de stanga si va cuprinde in randurile sale cetateni romani de toate categoriile din tara si strainatate: tineri si studenti, cadre militare in rezerva, retragere si disponibilizate, pensionari, profesori si invatatori, medici si cadre sanitare, oameni de stiinta si cultura, ingineri, economisti si juristi, muncitori si tarani, someri, intreprinzatori si alti cetateni fara deosebire de profesie si ocupatie, nationalitate, sex sau religie”, se arata intr-un comunicat al initiatorilor.


P.D.S. va promova o noua cale pentru o Romanie moderna, va fi o solutie concreta la actuala situatie politica, economica, sociala, institutionala si morala a Romaniei, va repune tara, impreuna cu fortele responsabile din societatea romaneasca, pe directia dorita de cetateni, intrucat peste 80% dintre romani cred ca tara merge intr-o directie gresita, iar populatia o duce din ce in ce mai greu. P.D.S. va colabora activ, cu buna credinta, cu toate fortele sanatoase ale societatii, cu partidele politice parlamentare si neparlamentare, sindicatele si patronatele, societatea civila, cu miscarea social-democrata si de stanga din Europa pentru scoaterea tarii din criza, pentru instaurarea dreptatii si justitiei sociale, protejarea sigurantei cetateanului, apararea intereselor nationale.


P.D.S. va fi un partid  deschis, democratic si eficient, modern, strans legat de realitatile romanesti, fara a accepta  manifestari extremiste si totalitare.


In perioada imediat urmatoare grupurile de initiativa constituite pentru crearea P.D.S. in fiecare judet si in sectoarele din Capitala, precum si la nivelul municipiului Bucuresti vor asigura inscrierea membrilor partidului.


Comitetul National de Coordonare si grupurile de initiativa vor realiza conducerea intregii activitati de pregatire, organizare si functionare a noului partid – P.D.S. – in stricta conformitate cu prevederile Legii partidelor politice, nr. 14/2003.


“Incercam sa facem un partid al celor care nu au avut legatura cu politica dupa 1989 dar care au lucrat in economia nationala, aceasta pe care au distrus-o toate partidele care s-au perindat in ultimii 20 de ani. Vreau sa afirm cat se poate de limpede ca nu avem nicio legatura cu Mircea Geoana, care nu se afla in vizorul nostru. Intentionam sa il atragem pe Ioan Toma, ultimul sef al UTC, cel care a facut si vreo cinci ani de inchisoare dupa revolutie. Am avut vreo sase luni discutii cu Octav Casmanca, dar am renuntat pentru ca este foarte indecis”, a declarant in exclusivitate pentru Optimal Media, unul, dintre cei caruia i-a apartinut ideea infiintarii PDS, Dorin Mihalache.


Mihalache este publischer-S.C. ANTIC ART MAGAZIN. Este nascut in 1951 in Bucuresti, a absolvit Institutul Politehnic -Facultatea de Metalurgie 1977. A detinut si functia de prim-vicepresedinte Partidul Socialist Roman.


Petre Craciun  


 


captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: SERBAN EUGEN

FELICITARI DOMNU MIHALACHE,LA MULTI ANII. cheudean@yahoo.com pcr.trans@yahoo.com


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.