Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Politic
09.06.2010

Senatorul PDL Marius Necula renunta la actiunile de la Atlas SA ca urmare a informatiilor aparute in presa

"Ca răspuns la informaţiile apărute în presă, multe dintre ele prezentate în mod tendenţios, am hotărât, împreună cu familia mea, să renunţăm la stocul de acţiuni deţinut la S.C. ATLAS S.A. Galaţi, existând deja un contract de intermediere de cesiune de acţiuni cu o companie multinaţională specializată în tranzacţii de valori mobiliare. De asemenea am solicitat C.A. al S.C. ATLAS S.A. , inclusiv reprezentaţilor SIF MOLDOVA, să ia în discuţie renunţarea, pe cale amiabilă, la cele două contracte încheiate cu CNI, privind programul „săli de sport”, arata intr-un comunicat de presa semnatorul democrat liberal.


Necula anunta ca a luat această decizie pentru că nu a făcut niciodată parte din categoria „oamenilor de afaceri”, aparţinând, prin formare şi pregătire, zonei de consultanţă (am predat la Universitatea Dunărea de Jos marketingul şi managementul înainte de a deveni parlamentar).


"Consider că nu este normal ca o companie listată la bursă, care este în categoria marilor contribuabili, cu toate impozitele plătite la zi, cu peste 500 de salariaţi şi peste 3.000 de acţionari, să devină „incompatibilă” doar prin alăturarea numelui meu cu activitatea ei executivă. Nu fac parte din „clientela politică”, recompensată cu funcţii şi contracate ilegale şi doresc ca prin această poziţie tranşantă să închid un subiect precum şi speculaţiile şi suspiciunile referitoare la persoana şi activitatea mea", mai arata senatorul partidului de guvernamant.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.