Optimal Media
Schimb de experienţă între bibliotecarii din Basarabia şi cei din România  |   Stimulente financiare pentru elevii care au obținut media generală 10 la examenele naționale din acest an  |   Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie a.c., în Piaţa Sfatului din Braşov  |   Realizatori din România la Festivalul Internaţional al Filmelor de Animaţie „ANIMATOR” de la Poznań  |   Osânda cărților, spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri la Penitenciarul Rahova  |  
  Politic
17.04.2013

Vasile Blaga despre relatiile cu presedintele Traian Basescu


 

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a avorbit, marti, la postul de televiziune B1 TV despre relatiile existente la ora actuala dintre PDL si presedintele Traian Basescu, afirmand ca acestea  au fost trasate imediat după Convenţia Naţională.
"Nu suntem pe poziţii antagonice. Relaţiile dintre domnul preşedinte şi PDL au fost clar trasate imediat după Convenţie. Domnul preşedinte şi-a spus clar punctul de vedere al domniei sale, eu l-am spus pe al meu şi lucrurile sunt clare. Nu am nimic de comentat din acest punct de vedere. Nu îl văd pe preşedinte duşmanul PDL, nu l-am văzut niciodată. Cum niciodată nu am avut ce să-mi reproşez mie sau partidului în relaţia cu preşedintele. Este pura realitate", a declarat preşedintele PDL, citat de Agerpres. 
Blaga nu a respins posibilitatea unei viitoare colaborari dintre PDL si Traian Basescu:  "În politică e bine să nu spui niciodată niciodată, dar problema este alta". "Eu înţeleg că domnia sa a mai revenit uneori la ceea ce a declarat. Am înţeles că, după terminarea mandatului, se va retrage din viaţa politică. Dacă se va înscrie într-un alt partid politic o să discutăm, dar acestea sunt prezumţii. Nu are rost să discut eu acum ce va face domnul preşedinte Traian Băsescu după terminarea mandatului. Va face ce va dori domnia sa. Deci, nu mă pronunţ acum". (Foto: Cotidianul)
Optimal Mediacaptcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.