Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
18.03.2016

Crucea Albastra/ Lansarea proiectului 'Reabilitarea dependenților de alcool și droguri din medii defavorizate'


Asociația Crucea Albastră din România vă invită vineri 18 martie, ora 14.00, la sala Hub-ul cetățeniei active a Bibliotecii Naționale a României (intrarea pe latura estică a clădirii, dinspre parcare), la conferința de presă privind lansarea proiectului 'Reabilitarea dependenților de alcool și droguri din medii defavorizate', proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.
Proiectul 'Reabilitarea dependenților de alcool și droguri din medii defavorizate' își propune să identifice persoanele dependente de alcool și droguri care sunt motivate pentru tratament de recuperare și pentru abstinența de lungă durată, dar care nu pot achita costurile internării într-un centru de reabilitare, și să faciliteze accesul la serviciile de tratament de reabilitare pentru 40 de persoane dependente, precum și să formeze echipa terapeutică a centrelor Crucii Albastre pentru a trata cât mai adecvat acești pacienți.
'Ne dorim ca acest proiect să vină în întâmpinarea nevoilor consumatorilor de alcool și droguri din medii defavorizate și ca rezultatele sale să contribuie la creșterea încrederii acestora cu privire la posibilitatea recuperării din dependență și la eficiența tratamentului rezidențial de reabilitare' declară dr. Holger Lux, coordonatorul proiectului.
Asociația Crucea Albastră din România este o organizație umanitară afiliată la Federația Internațională a Crucii Albastre, care are ca misiune asigurarea de asistență de specialitate dependenților de alcool și de droguri. Asociația patronează două centre de reabilitare psiho-socială de tip comunitate terapeutică pentru persoanele dependente de alcool, droguri, jocuri de noroc sau cu alte dependențe — un centru pentru bărbați, aflat în localitatea Șura Mică, din apropierea orașului Sibiu, și un centru pentru femei, aflat în localitatea Șelimbăr, de asemenea în apropiere de Sibiu.
La conferința de presă vor participa președintele Crucii Albastre din România, preotul conf. univ. dr. Constantin Necula, directorul executiv al asociației, dl. Marius Oltean, și coordonatorul proiectului și directorul centrului de la Șura Mică, dl. dr. Holger Lux.
Dr. med. Holger Lux, coordonator de proiect (Foto)
Dr. Ștefan Iancu, asistent de proiect


captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: MTlW4JDvi0z

That it seems trivial to you may be fine in your context, Brian. That there are so many comments may be a sign that it is not trivial in other contexts. Blgesinss.

Publicat de: ZvXt5ZWku2

I precisely wanted to appreciate you once more. I do not know the things I wo1#7&l82ud;ve followed in the absence of the actual tips and hints shown by you directly on such a area. It was actually the alarming crisis in my opinion, however , being able to see a specialised tactic you managed the issue forced me to weep over happiness. Extremely happy for this service and then believe you comprehend what a great job you are always getting into instructing the mediocre ones all through your webpage. I am sure you haven’t encountered any of us. http://ndobnoku.com [url=http://zcfadhxoh.com]zcfadhxoh[/url] [link=http://vbczbkkd.com]vbczbkkd[/link]

Publicat de: AAo4U7NFypE

Extmerely helpful article, please write more.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.