Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
28.07.2010

Accident de aviatie in Pakistan, cu 152 de persoane la bord (VIDEO)

Un avion de pasageri al companiei Airblue, care avea la bord 152 persoane, s-a prăbuşit în zona colinara din apropierea capitalei Pakistanului, Islamabad. Prabusirea avionului s-a prosus in dimineata zilei de miercuri.


"Avionul nu mai avea mult pana la aterizarea pe aeroportul Islamabad atunci când a pierdut contactul cu turnul de control, iar mai târziu am aflat că avionul sa prabusit", a declarat Pervez George, un oficial din aviaţia civilă pakistaneza, care a mai informat ca au inceput investigatiile pentru a se afla cauza acicdentului.


Avionul zbura pe ruta Turcia – Islamabad (Pakistan), cu o escala la Karachi.


Mohammed Usman, un oficial de la Aeroportul International Benazir Bhutto a declarat ca zeci de rude ale pasagerilor s-au adunat acolo, incercand cu disperare sa obtina informaţii despre cei dragi, transmite Associated Press.


Echipele de salvare au încercat să ajungă la locul accidentului, avand de facut fata ploii si drumurilor greu practicabile.


Gărzile si lucratorii serviciilor forestiere au declarat că au găsit urme ale epavei. Armata a declarat că a au fost trimis trupe speciale în zonă si elicoptere pentru survolarea zonei.Video: YouTube
Foto: bbc.co.uk

Petre C.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.