Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
25.11.2009

Acord pentru ieşirea României din criză, semnat de președinții PNL și PSD

PNL și PSD au semnat, miercuri, un Acord pentru ieșirea României din criză. Documentul conţine setul de principii agreat de cele două partide, în vederea guvernării României pe drumul spre reconstrucţia socială, economică şi politică. Prin acordul semnat, cele două formaţiuni politice îşi asumă obligaţia de a împlini aceste aspiraţii şi de a reda românilor o guvernare democratică dedicată interesului public.


”Dorim să redăm românilor o ţară de care să fie mândri, o ţară în care să fie respectaţi de liderii politici şi de administraţie, o ţară în care să aibă şansa să se realizeze pe deplin în plan personal, profesional şi social”, se arată în documentul semnat de președinții celor două partide.  


Prin documentul asumat, PNL și PSD  consemnează situația în care se află România in acest moment: măcinată de conflicte artificiale între puterile statului, între stat şi societate precum şi între diferitele categorii sociale; în prag de colaps economic; o țară a cărei administraţie a fost ocupată de oameni politici incompetenţi, instalaţi abuziv în fruntea instituţiilor publice.


„Acest gest mă obligă  şi mă onorează. Aş vrea ca, după atâţia ani de viaţă politică învolburată în România, de promisiuni neonorate, să vă spun, domnule Antonescu, că sunt absolut hotărât ca acest acord să depăşească cadrul unei simple înţelegeri politice. Aici semnăm o declaraţie de principii pentru ţară, semnăm un parteneriat între oameni care cred în valorile democraţiei, care cred în valorile solidarităţii sociale şi ale dinamismului economic”, a subliniat Mircea Geoană.


Partenerul candidatului PSD+PC la semnarea acestui acord, Crin Antonescu, a accentuat faptul că interesul naţional îl reprezin îndepărtarea lui Traian Băsescu şi alegerea unui preşedinte care să asigure echilibrul între puterile statului.


Petre Crăciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.