Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
28.06.2010

Ada Mesesan, sefa presei din PDL, propusa pentru sefia TVR

In urma sedintei PDL de duminica, formatiunea politic aflata la guvernare si-a desemnat persoana nominalizata pentru a prelua conducerea TVR, Ada Mesesan, sefa Biroului de Presa al PDL.


"Am fost propusa de PD-L sa fac parte din Consiliul de Administratie al TVR si implicit sa preiau conducerea acestei institutii. Ramane insa sa vedem care va fi decizia Parlamentului, care urmeaza sa fie luata zilele acestea", a declarat Ada Mesesan, luni, pentru Ziare.com.


De-a lungul timpului, au fost vehiculate diferite nume pentru a ocupa aceasta functie. Robert Turcescu a declinat oferta, dupa care au intrat in discutie nume precum Rodica Culcer, Sebastian Lazaroiu sau Rodica Culcer. Consilierul prezidential a refuzat, la randul sau, oferta, motivand ca nu ar avea credibilitate avand in vedere functia actuala pe care o ocupa. In diferite alte momente, s-a discutat ca functia de presedinte al TVR era dorita si de Radu Moraru sau chiar Dan Diaconescu.


Propunerile Guvernului, ce au fost inaintate luni Parlamentului, pentru Consiliile de Administratie ale Societatii Romane de Televiziune (SRTV) si Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR). E vorba de Catalin Baba, Cosmin Irimies, Adelina Radulescu si Josef Klein, mai informeaza ziare.com.


In urma alegerilor care au avut loc vineri, reprezentantii TVR in consiliu vor fi Sorin Burtea si Traian Barbulescu. (Foto: sutu.ro)


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.