Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
23.08.2010

Administraţia Prezidenţială neaga afirmatiile aparute in cotidianul.ro, potrivit carora presedintele Traian Basescu a tras o palma unui alegator

Printr-un comunicat de presa, Administraţia Prezidenţială neaga afirmatiile aparute in cotidianul.ro, potrivit carora presedintele Traian Basescu a tras o palma unui alegator. Informatia a aparut in materialul „Traian Băsescu - viaţa ca-n porturi! Încă o palmă trasă unui alegător”. Palatul Cotroceni „regretă lejeritatea cu care site-ul cotidianul.ro lansează minciuni şi dezinformări despre preşedintele României, Traian Băsescu.


In comunicatul Administratiei Prezidentiale se arata ca in cursul serii de vineri, 20 august a.c., în staţiunea Neptun, „o persoană cu manifestări agresive a adresat injurii preşedintelui României, fără a exista însă un contact fizic între aceasta şi şeful statului”.


Cotidianul.ro reproduce relatarea avocatului Dan Chitic, cel care afirma ca ar fi fost „beneficiarul” gestului presedintelui.


Văzându-l la doar 10-15 m de mine, m-au încercat brusc tot felul desimţiri de Înaltă Stimă şi Respect, motiv pentru care i-am zis: "Să-ţi fie ruşine!". Răspunsul a fost prompt din partea lui TB, care cu un picior în maşină îmi zise: "De ce să-mi fie ruşine, dobitocule?". "Să-ţi fie ruşine pentru ce ai făcut cu ţara asta!" - i-am zis eu. Replica lui a venit la fel de repede "Eşti un dobitoc!". Amintindu-mi că sunt chiar un dobitoc i-am răspuns "Da, sunt un dobitoc pentru că te-am votat prima oară!". Scurt, mi-a întors-o printre dinţi: "Eşti un dobitoc că nu m-ai mai votat!". E momentul în care a închis portiera, s-a fofilat pe lângă maşina mea parcată întâmplător exact lângă Loganul prezidenţial, şi din câţiva paşi fu în faţa mea, flancat de-a stânga şi de-a dreapta de 2 gorile SPP-iste. Credeam că vine să mă apostrofeze, să-mi "zică două", dar nu! Mi-a zis cu scârbă şi cu privirea împăienjenită de alcool doar "Dobitocule!", după care mi-a dat un dos de palmă peste gură... N-am apucat să mai zic nimic căci imediat gorila din dreapta lui mi-a băgat mana în gât, ţinând strâns de mărul lui Adam, cel din stânga apucându-mă de mâini”, se incheie afirmatia avocatului, citat de cotidianul.ro.


In comunicatul de presa de luni Administraţia Prezidenţială îşi exprimă regretul că site-ul respectiv continuă politica editorială neprofesionistă şi răuvoitoare, de lansare de neadevăruri despre preşedintele României.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: sandu

pare ceva suuspect. asta nau ca nu l-as crede pe marinar ca nu ar fi in stare sa i-o traga avocatului. daca s-a uitat dusmanos la el?

Publicat de: scurtu

Povestea asta pare-mi-se ca e cam slabuta. Nu ai martori si nici dovezi dar tot insisti ca ai fost lovit. In plus nici nu faci o plangere desi esti avocat. Nu suna a ceva necurat?


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.