Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
19.03.2011

Aliaţii anti- Gaddafi au anunţat începerea operaţiunilor militare împotriva Libiei (VIDEO)

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, a declarat sâmbătă, la sfarsitul Summit-ului de la Paris, că avioanele aliaţilor împiedică deja atacurile aeriene ale lui Muammar Gaddafi asupra rebelilor din Benghazi.


Sarkozy a mai afirmat ca avioanele franceze sunt pregătite să intervină împotriva blindatelor libiene, iar canalele dipolmatice se vor redeschide atunci cand Gaddafi va inceta represiunile asupra propriei populatii. Sarkozy a făcut apel la colonelul Gaddafi să respecte 'fără întârziere şi fără rezerve' rezoluţia ONU pentru 'a evita ce este mai rău'. Presedintele francez l-a acuzat pe Gaddafi că a sfidat ultimatumul internaţional cu privire la încetarea ostilităţilor împotriva rebelilor.


"Mai este timp pentru ca Muammar Kadhafi să evite ce este mai rău, conformându-se fără întârziere şi fără rezerve tuturor cerinţelor comunităţii internaţionale", a declarat Sarkozy.


Sarkozy a mai adaugat că este de datoria sa să sprijine popoarele arabe şi că acţionează împreună cu statele arabe pentru a contracara 'nebunia ucigaşă' din Libia.


"Astăzi, intervenim în Libia sub mandatul Consiliului de Securitate al ONU. Împreună cu partenerii noştri, în special partenerii noştri arabi, vom face acest lucru pentru a proteja populaţia civilă de nebunia ucigaşă a unui regim care, asasinându-şi propriul popor, a pierdut orice legitimitate", a declarat Szarkozy, citat de Agerpres. (Video: Sky News)


Optimal Media
captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.