Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
11.02.2012

ANM/ Cod portocaliu de ninsori in tot sudul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, astazi, o serie de avertizări COD PORTOCALIU de ninsori abundente care vor începe de sâmbătă ora 18:00 şi se va încheia marţi, ora 14:00.


Cele mai importante ninsori se vor instala, de sambata, in zona de S-V, apoi ninsorile se vor deplasa catre est, afectand Muntenia si apoi sudul Moldovei.


Pezentam mai jos textul integral al celor trei avertizari ANM.


COD PORTOCALIU


Intervalul: 12 februarie, ora 18 - 13 februarie, ora 12


AVERTIZARE METEOROLOGICA


Fenomene vizate: ninsori abundente


În intervalul menţionat va ninge abundent in partea de sud-vest a tării, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 55 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăsi local 30 cm.


COD GALBEN


Intervalul: 12 februarie,ora 18 - 13 februarie, ora 12


ATENTIONARE METEOROLOGICA


Fenomene vizate: ninsori


In intervalul mentionat, in toate judetele din Muntenia, precum si in judetele: Galati, Vrancea, Covasna, Timis si Hunedoara, dar si in zona de munte a judetelor Brasov si Sibiu va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 40 - 50 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.


Nota: In regiunile sudice, ninsori si unele intensificari ale vantului vor fi si in cursul zilei de sambata, 11 februarie, precum si in prima parte a zilei de duminica, 12 februarie, insa intensitatea acestora va fi redusa.


Emitent: C.N.P.M.


COD PORTOCALIU


Intervalul: 13 februarie,ora 12 - 14 februarie, ora 02


AVERTIZARE METEOROLOGICA


Fenomene vizate: ninsori abundente


În intervalul mentionat va ninge abundent in partea de sud si sud-esta tării, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 55 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăsi local 30 cm si izolat 50 cm.


COD GALBEN


Intervalul: 13 februarie,ora 12 - 14 februarie, ora 02


ATENTIONARE METEOROLOGICA


Fenomene vizate: ninsori


In intervalul mentionat, in judetele: Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba, Hunedoara si Timis va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 30 - 40 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.


Nota: In zona litoralului si a Deltei Dunarii vor fi precipitatii mixte si se va forma polei.


Emitent: C.N.P.M.


COD PORTOCALIU


Intervalul: 14 februarie,ora 02 - 14 februarie, ora 14


AVERTIZARE METEOROLOGICA


Fenomene vizate: ninsori abundente si intesificari ale vantului


În intervalul menţionat va ninge abundent in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 60 - 70 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada. Se va depune strat nou de zăpadă, ce va depăsi local 30 cm.


COD GALBEN


Intervalul: 14 februarie,ora 02 - 14 februarie, ora 14


ATENTIONARE METEOROLOGICA


Fenomene vizate: ninsori


In intervalul mentionat, in judetele: Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt si Valcea va ninge, iar stratul de zapada nou depus va depasi local 15 cm. Vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de pana la 30 - 40 km/h, temporar viscolind si spulberand zapada.


In functie de evoluţia si intensitatea fenomenelor prognozate, Administratia Natională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări meteorologice ulterioare.


Sursa: ANMH


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.