Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
03.02.2011

Aproape 80 de poliţişti şi vameşi, reţinuţi în Vama Siret pentru trafic de ţigări


Aproape 80 de poliţişti de frontieră şi vameşi au fost reţinuţi, joi dimineaţă, în Vama Siret, pentru trafic de ţigări şi luare de mită, la ora transmiterii acestei ştiri traficul în vamă fiind complet blocat, cozile de maşini întinzându-se pe aproape doi kilometric, informeaza Mediafax.


Ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurori anticorupţie fac, în paralel, percheziţii atât la sediul vămii, cât şi la domiciliile poliţiştilor şi vameşilor reţinuţi, filajul în acest caz fiind început încă în urmă cu şase luni, susţin surse judiciare.


Poliţiştii şi vameşii sunt acuzaţi de trafic de ţigări şi luare de mită.


Activitatea în Vama Siret a fost complet blocată, cozile de maşini întinzându-se pe circa doi kilometri.


Purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, Ilie Poroch Seriţan, a declarat că la ora actuală traficul decurge normal prin Punctul de trecere a frontierei Siret şi că a fost întrerupt pentru "o perioadă foarte scurtă de timp".


Ministerul Administratiei si Internelor anunta ca in cadrul Strategiei naţionale de combatere a faptelor de corupţie, acesta desfăşoară o serie de acţiuni punctuale menite să ducă la securizarea frontierelor.


“Acţiunea de astăzi, desfăşurată de structurile specializate ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, sub coordonarea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Siret, face parte din planul de măsuri dispus la nivelul M.A.I. pentru eficientizarea acţiunilor de prevenire şi combatere a faptelor de corupţie în rândul personalului. Acţiunea comună a fost demarată în urmă cu mai mult timp, fiind angrenate efective ale Direcţiei Generale Anticorupţie, Poliţiei Române, Jandarmeriei Române, Poliţiei de Frontieră Române, cu sprijinul informativ al Serviciului Român de Informaţii”, se arata intr-un comunicat al MAI.


La nivelul Poliţiei de Frontieră au fost dispuse măsurile necesare pentru asigurarea continuităţii formalităţilor de control la trecerea frontierei în PTF Siret, iar activităţile specifice se desfăşoară normal în acest moment, nefiind afectată securizarea frontierelor.


Optimal Media


  

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.