Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
02.04.2012

Astazi are loc conferinta de lansare a campaniei O carte pentru Valea Plopului (vezi spot campanie)

Conferinta de deschidere a campaniei “O carte pentru Valea Plopului” va avea loc luni, 2 aprilie, la Biblioteca B.P. Hasdeu din str. Traian nr. 2, Bl F1. Cu acest prilej initiatorii campaniei, Optimal Media, site-ul Literatura copii si Asociatia Pro-Vita Valea Plopului, vor prezenta obiectivele campanei, si anume refacerea bibliotecii asezământului, care a fost mistuită in incendiul din decembrie 2011. Ne-am propus sa adunăm peste 1000 de cărţi, care să fie donate micuţilor de la Valea Plopului chiar de Ziua Copilului.


Cu prilejul conferinţei de presă va fi vizionat şi un emoţionant spot de campanie, scenariu şi regie Petre Crăciun, imagine Robert Cilincă, montaj Mădălin Cristescu, studio Paradox Film. Spotul a fost realizat cu participarea copiilor de la Valea Plopului, care au reuşit să ne transmită şi nouă emoţia şi sensibilitatea lor. Mulţumim domnului Tudor Gheorghe, care ne-a dat consimţământul utilizării uneia dintre cele mai profunde piese interpretate de marele artist – “Lumină lină”.


La conferinţa de presă vor participa şi două grupuri de copii. Primul va fi un grup de elevi de la Şcoala nr. 280 din capitală, una dintre unităţile de învăţământ care şi-au anunţat deja participarea la campania noastră.


Cel de al doilea grup va veni chiar de la Valea Plopului. Copiii ne vor spune ei înşişi câtă nevoie au de cărţi şi de sprijinul nostru.


Tot atunci vom anunţa care sunt punctele de colectare, cum veţi putea dona aceste cărţi pentru copii şi tineret.


Telefon de contact: 0722.344.124 – Petre Crăciun


Optimal Media
captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.