Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
09.10.2011

Baschetbalistul american de la CSS Giurgiu, Hardy Chauncey, a decedat la spital

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, jucator de baza al formatiei CSS Giurgiu, a decedat duminică după-amiază, la Spitalul "Bagdasar - Arseni" din Bucureşti. Sportivul fusese adus in dimineata aceleiasi zile de la spitalul din Giurgiu ca urmare a traumatismului cranian profund capatat in urma unei lovituri primite intr-un bar.


Hardy Chauncey se afla in bar impreuna cu mai multi colegi, sarbatorind victoria obtinuta impotriva echipei Dinamo.  Altercatia se pare ca a survenit din cauza invitarii la dans a unor fete care erau cu un alt grup.


“Operaţia a durat aproape trei ore, dar în pofida eforturilor medicilor, Hardy Chauncey a decedat la jumătate de oră după intervenţie, a declarat, pentru Mediafax , Florian Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului.


Hardy Chauncey a fost cel mai bun jucător în meciul de sâmbătă seara, pe care echipa sa l-a câştigat, în prelungiri, cu Dinamo Bucureşti, scor 91-86. Jucatorul de 23 de ani a înscris 22 de puncte, aflându-se pe teren tot meciul. El a sosit la CSS Giurgiu in vara acestui an, dupa ce in 2010 a absolvit Universitatea Sacred Heart şi a evoluat timp de patru sezoane în NCAA.


Politistii din Giurgiu afirma ca exista un principal suspect si ca acesta nu face parte din niciun clan sau grupare din Giurgiu. Pana la acesta ora el inca nu a fost prins de politisti. (Foto: adevarul.ro)


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.