Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
20.03.2012

Basescu il provoaca pe Blaga: Sa mai candideze o data la Primaria Capitalei

Preşedintele Traian Băsescu ii arunca o castana fierbinte lui Vasile Blaga, prin propunerea de a candida din nou la alegerile pentru Primaria Capitalei. Sugestia a fost facuta luni seara, cu prilejul unei emisiuni la TVR la care a participat presedintele. Traian Basescu a mai adaugat ca si Monica Macovei ar fi un candidat bun.


"De ce nu ar candida Vasile Blaga la Bucureşti?", a intrebat Basescu, la o replica a moderatorului. Presedintele s-a referit si la faptul ca Vasile Blaga a mai candidat o data impotriva lui Sorin Oprescu si a pierdut: "Nu-i nimic, mai tragi o dată", a răspuns preşedintele.


La emisiunea lui Ion Cristoiu, presedintele a mai afirmat ca Elena Udrea nu poate fi un candidat bun pentru Capitala deoarece nu sta bine in sondaje. Pana in acesta dimineata, presedintele Senatului, Vasile Blaga, nu a comentat "invitatia" presedintelui, dar este usor de banuit reactia pe care o va avea.(Foto: ziaristionline.ro)


Petre C.

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: Doriina

Nu le intra nici acum in cap ca Oprescu este imbatabil? Basescule lasane tata si du-te ca ne-am saturat de tine!

Publicat de: Bucuresteanul

Blaga e mai cu picioarele pe pamant .Isi da seama ca nu are nici cea mai mica sansa in fata lui Oprescu! Paranoia lui Base nu mai are limite.

Publicat de: Adevarat Liberal

De ce sa candideze? Ca doarl l-a trecut in linia 2 si a facut din Udrea VIOARA nr Unua Pdl! Cea mai mare gresala .Basescu ruineaza Pdl!


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.