Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
09.02.2011

Belgia: Greva sexuala ca soluţie guvernamentală

Fara sex până când nu se va forma un nou guvern. Aceasta este propunerea provocatoare lansată de senatoarea socialistă flamandă Marleen Temmerman în presa locală, care se adaugă altor propuneri excentrice cum ar fi apelul către bărbaţii belgieni de a nu se mai bărbieri pentru a pune capăt impasului politic şi a se forma un nou guvern, de care ţara este privată de aproape şapte luni, noteaza La Stampa.  


Senatoarea Temmerman, ginecolog de profesie, a invitat femeile “ să ţină picioarele închise” până ce nu va fi găsit un compromis. “Negocierile ar putea merge mai repede şi s-ar putea termina, dar este sigur că va merge mai repede dacă nevestele negociatorilor sunt invitate să participe...” a afirmat mai mult sau mai puţin în glumă senatoarea, care s-a inspirat din protestul lansat în aprilie 2009 de femeile kenyene cu ocazia unei probleme asemănătoare şi anume încetineala formării guvernului.


La acea vreme, femeile din Kenya au invitat la grevă sexuală pe soţiile preşedintelui şi premierului, oferind chiar o compensaţie financiară pentru prostituatele din ţară dacă şi acestea şi-ar fi « încrucişat picioarele ». “ Impactul nu a fost niciodată dovedit în mod ştiinţific, însă după abia o săptămână, a fost pus pe picioare un guvern stabil” a  tras concluziile senatoarea belgiană.


Belgia este fără guvern de 239 zile, bătând deja recordul european al ţării lipsită de conducere care era deţinut de Olanda (209 zile) şi acum se pregăteşte să plaseze acest titlu.... Irakului, la 31 martie următor.  Numai dacă greva sexului nu-şi va face cu adevărat efectul său.


Ioan Hurdubaie

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.