Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
26.03.2010

Catalin Voicu: “Cum poti sa spui ca pentru 200.000 de euro esti capul Mafiei in Romania”

“Din 9 ianuarie nu mai am interdictia de parasire a tarii. Am parasit spitalul pe propria raspundere pentru a merge in fata plenului. Am fost de acord sa vorbesc in prezenta presei. Niciodata nu voi parasi pamantul romanesc”, a declarat senatorul Catalin Voicu la emisiunea lui Razvan Dumitrescu de vineri seara.


“Doamna senator Olguta Vasilescu stie intotdeauna ce spune”, a mai afirmat Voicu, referitor la intrebarea moderatorului privind faptul ca exista un personaj din arcul guvernamental care, chemat si noaptea la Catalin Voicu, ar fi venit si in papuci. 


“Votul din Senat nu a fost dat ca o dovada a vinovatiei mele. Faptul ca au dat la presa inregistrarile nu este in regula. Nici macar nu au avut barbatia sa recunoasca cei care le-au dat la presa…. Cum poti sa spui ca pentru 200.000 de euro esti capul Mafiei in Romania si sa mai dai la televizor pe muzica din Caracatita?”, a mai adaugat Voicu.


"M-as referi la cazul Voicu, care este pe agenda tuturor televiziunilor saptamana aceasta. Avem de-a face cu o telejustitie, care incearca sa acopere mai multe lucruri. Din pacate se centreaza doar pe un anumit partid politic, altfel nu-mi explic de ce un anumit politician, care joaca in Liga Campionilor, de 20 ani parlamentar, cu o avere destul de mare ca domnul Emil Boc s-o poata numi «nesimtit de mare» si care venea in papuci atunci cand era chemat de domnul Voicu noaptea, nu apare in stenograme. Face parte din arcul guvernamental si ma gandesc ca poate acesta este motivul. Daca ne gandim si o luam altfel, discutiile au fost cel putin la fel cu cele pe care le-a avut Alexandru Mazare, de exemplu, un alt senator. Deci din punctul asta de vedere pentru mine este destul de logic ce se intampla acum", a fost afirmatia Olgutei Vasilescu.
Catalin Petrescu
  

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.