Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
10.10.2011

Cazul Hardy Chauncey/ Politistii giurgiuveni, condusi de inginerul horticol Iosif Ion Petrascu, nu vad niciun clan infractional

Cazul de la Giurgiu incepe sa semene cu cel de la Piatra Neamt, cand celebrul comisar-sef Aurelian Soric a facut o zi intreaga agenda presei din Romania, deplangandu-l pe Gheorghita Mararu.


“Ce daca a dat bani cu camata? Dau si procurori bani cu camata…”, afirma Soric, facand praf imaginea intregii politii nationale.


Peste timp, politistii din Giurgiu, condusi de comisarul- sef Iosif Ion Petrascu, seful IPJ Giurgiu, reusesc si ei aceeasi performanta.


M-a socat, si am vazut multe la viata mea, INSISTENTA cu care cele doua persoane care au comunicat cu mass-media dupa anuntarea tragicului eveniment au anuntat ca suspectul nu are nimic de-a face cu clanurile infractionale. Prima persoana este comisarul Cătălin Georgescu, seful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Judeţene Giurgiu, iar a doua este purtatorul de cuvant. O persoana cu experianta de foarte multi ani, care niciodata nu face declaratii daca nu are acordul expres al sefilor sau, de fapt, daca nu i se cere in mod explicit sa faca respectivele declaratii.


Ce interes au politsitii din Giurgiu sa nu se afle ca George Ionuț Tănăsoaie, tanarul arestat pentru lovitura care i-a cauzat moartea jucatorului de baschet Hardy Chauncey, este in foarte bune relatii cu doi dintre fiii lui Octavian Grecu, seful clanului Butoane, despre care toata presa vorbeste ca domina orasul din anul 2008, dupa ultimele alegeri locale.


Pe contul de Facebook al lui Tănăsoaie , deschis pe numele de Gypsy Gypsanu, sunt postate fotografii cu Florin Grecu, zis şi Floricel, fiul mijlociu al şefului clanului "Butoane" si cu “Ciulin”, fiul cel mic al lui Octavian Grecu.


Ionut Tanasoaie are postate foarte putine poze, iar acestea sunt printre ele, deci au o mare importanta pentru el.


Asta nu spune nimic pentru politstii din Giurgiu? De unde atata insistenta in a ne transmite mesajul SUPRALIMINAL, ca nu exista nicio legatura cu clanurile? Cui foloseste acesta informatie? Cine trebuie sa o auda? Nu cumva ministrul de interne Traian Igas? Nu cumva seful Politiei Romane, chestorul Liviu Popa, a caror vigilenta trebuie adormita inca din start?


Christian Ciocan ne comunica astazi ca seful “Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus efectuarea de verificări atât faţă de modul în care a fost efectuată cercetarea evenimentului de către I.P.J. Giurgiu, cât şi în ceea ce priveşte comunicarea publică.” Eu sper sa se verifice si legaturile care exista intre politisti si clanul Butoane.


Am vazut ca s-au aplicat amenzi de 5000 lei agentului economic, clubul care apartine fiului unui fost reprezentant al autoritatilor locale. Nu ajunge. Acolo a murit un om, un jucator de baschet american. Nu este nevoie sa reamintim ce dezastru este acesta tragedie pentru imaginea Romaniei in lume….


Nu vreau sa cred ca subordonatii comisarului-sef Iosif Ion Petrascu au vreun interes sa apere clanul Butoane.


Avand in vedere ca seful IJP Giurgiu este, la baza, inginer horticol, cum arata propriul CV postat pe site-ul institutiei, poate cerem prea mult.


Ce spuneti, domnule ministru Traian Igas? (Foto: Facebook)


Optimal Media  

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.