Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
21.08.2012

CCR a decis: Traian Basescu se intoarce la Cotroceni!

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, marti, ca referendumul de demitere a lui Traian Basescu este valid din punct de vedere al organizarii, dar ca nu s-a indeplinit conditia cvorum-ului de 50 %. Urmarea deciziei CCR este ca presedintele susupendat Traian Basescu se intoarce la Cotroceni.


Potrivit comunicatului Curtii, la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I, încetează interimatul lui George - Crin Laurenţiu Antonescu  în exercitarea funcţiei de Preşedinte al României.


De la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I, Traian Băsescu îşi  reia exercitarea atribuţiilor constituţionale şi legale de Preşedinte al României.


Prezenta hotărâre se prezintă Camerei Deputaţilor şi Senatului, întrunite în şedinţă comună.


La sedinta din data de 21 august 2012  au participat toti judecatorii Curtii:  Augustin Zegrean, preşedinte, Aspazia Cojocaru, Acsinte Gaspar, Petre Lăzăroiu,   Mircea Ştefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Ion Predescu, Puskas Valentin Zoltan, Tudorel Toader, judecători.


Potrivit declaratiilor presedintelui Zegrean, votul in cadrul curtii a fost cel legal, de 6-3. Sursele Antena 3 precizeaza ca judecatorul care a inclinat balanta este Aspazia Cojocaru, care desi a fost propusa de PSD a asigurat cvorumul de care Traian Basescu avea nevoie pentru a reveni la Cotroceni.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.