Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Chestorul Petre Toba, propus de ministrul Ioan Rus in functia de sef al Politiei Romane
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
15.05.2012

Chestorul Petre Toba, propus de ministrul Ioan Rus in functia de sef al Politiei RomaneChestorul Liviu Popa paraseste conducerea Politiei Romane, locul sau fiind luat de chestorul Petre Toba, pana in acest moment sef al Departamentului pentru Ordine si Siguranta Publica din cadrul MAI.


Numirea sefului Politiei Romane a primit si girul premierului Romaniei, Victor Ponta, care a declarat: "Are de la mine, direct, şi sigur şi de ministrul de Interne, sarcina de a continua şi de a obţine ceea ce eu consider prioritar în perioada următoare, şi anume rezultate cât mai bune pentru combaterea clanurilor de crimă organizată".


Schimbarea survine dupa ce, luni, premierul Ponta anunta o posibila schimbare a unor sefi din politie ca urmare a discutiilor aparute in legatura cu numarul mare de persoane date in urmarire.


„Am primit astazi o propunere a ministrului Ioan Rus, pe care am aprobat-o, aceea de a-l numi pe chestorul Petre Toba in functia de sef al Politiei Romane. De asemenea, tot astazi am aprobat numirea in functia de secretar de stat a chestorului Ioan Cabulea, seful IJP Alba”, a declarat marti premierul Victor Ponta.


Chestorul principal Ioan-Nicolae Căbulea a mai detinut functia de adjunct al sefului DOSP, fiind indepartat din functie la venirea lui Traian Igas la conducerea ministerului.


Potrivit Newsin, chestorul Liviu Popa ar urma sa se reintoarca la conducerea IJP Bihor, de unde a fost promovat la conducerea Directiei Generale Anticoruptie si apoi a Politiei Romane. (Foto: Ioan Cabulea)


Optimal Media


 


cabulea_220_01


captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.