Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
26.11.2012

CIADO ii invita pe candidatii de la parlamentare la o actiune antidrog

CIADO Romania organizeaza in data de 28 noiembrie (miercuri) in intervalul orar 18 -20 , in Centrul Vechi str. Smardan nr 43 , Club Vitange, o activitate care isi propuse sa contribuie la constientizarea tinerilor ce frecventeaza zona asupra consumului de droguri prin conceptul - Ispita Drogurilor si Efectul Lor precum si intalnirea dintre candidatii la alegerile electorale si tineri.


Program


Ora 18 – 18.30 – Lant uman impotriva drogurilor ( tinerii vor face un lant uman pe strazile Selari si Smardan avand baloane cu mesaj antidrog, faclii la care va fi arborat drapelul Romaniei, precum si flayere cu informatii despre efectele consumului de droguri, ce vor fi oferite tinerilor ce la acea ora, se afla in Centrul Vechi ). Pe fatada Clubului va fi arborat un mash de 16 metri lungime si 4 m latime, cu Campania antidrog – Centru Vechi – zona libera de droguri !


De la ora 18.30 se va intra in incinta Clubului Vitange , unde va incepe socializarea dintre tineri si candidati, urmand ca acestia sa explice tinerilor care vor fi propunerile lor legislative in materie de antidrog.


S-a recomandat ca din partea fiecarui partid sau uniunii , sa participe 10 dintre cei mai importanti candidati insotiti de presedintele organizatiei de tineret ce sa-i prezinte tinerilor, dupa care tinerii vor socializa individual cu candidatii.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.