Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
23.01.2012

CIADO respins de la sedinta comuna a celor doua camera din 23 ianuarie pe motiv ca nu mai sunt locuri in sala

CIADO Romania a solicitat Secretarului General al Camerei Deputatilor  accesul pentru un reprezentant la sedinta comuna a celor doua camere, din data de 23 ianuarie. Secretarul General al Camerei Deputatilor a refuzat cu motivarea ca “nu mai sunt locuri in sala, ceea ce, potrivit CIADO, este de-a dreptul hilar.”


“Este pentru prima data in istoria Registrului Grupului de Interese al Comisiei Europene, cand un Parlament National raspunde ca o organizatie membra a Registrului, nu poate fi primita intrucat nu mai sunt locuri in Parlament. CIADO Romania apreciaza raspunsul ca fiind nefundamentat, fapt pentru care vom informa in procedura de urgenta Comisia si Parlamentul European ca se blocheaza monitorizarea evenimentelor din Romania, monitorizare declarata oficial de organizatia noastra acum 7 zile. Opinam ca Secretarul general al Camerei Deputatilor in mod tendentios a blocat accesul reprezentantului CIADO avand in vedere pozitia critica pe care organizatia noastra o are la adresa arcului guvernamental”, se arata in finalul comunicatului CIADO, semnat de presedintele sau executiv, Gigel Lazar.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.