Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
18.06.2010

Cinismul unui deputat PDL (Sanda-Maria Ardeleanu): Am votat impotriva motiunii, cu gândul la cetăţenii pe care îi reprezint

Parlamentarii PDL au inceput sa simta presiunea cetatenilor care i-au trimis uninominal in Parlament si care acum se simt inselati de votul impotriva motiunii de cenzura.


Cei mai mult dintre deputatii si senatorii PDL au decis sa nu faca prea multe valuri in jurul acestui vot, intelegand ca nu prea ai ce sa le explici bugetarilor si pensionarilor care vor ramane fara o parte importanta din veniturile lor.


Am intalnit si un caz mai deosebit, cel al deputatului PDL Sanda-Maria Ardeleanu, aleasa in Colegiul 1 Suceava. Domnia sa a trimis o Scrisoare deschisă către suceveni, incercand sa le arate acestora ca a votat pentru reducerile de salarii si pensii cu gandul la ei.


După votul meu din Parlamentul României, din 15 iunie curent, împotriva moţiunii de cenzură, am simţit imperios nevoia de a mă adresa Dumneavoastră, votanţii mei, cei pe care îi reprezint în cel mai înalt forum democratic al ţării, pentru a-mi justifica şi legitima atitudinea. O fac din obligaţia pe care o am faţă de Dumneavoastră, sucevenii, indiferent de opţiunile ideologice (pe care vi le respect), asigurându-vă, încă o dată, de responsabilitatea şi onestitatea cu care îmi exercit mandatul de deputat în Colegiul 1 Suceava”, isi incepe deputatul scrioarea deschisa.


Iata cateva dintre motivele pentru care Sanda-Maria Ardeleanu a votat impotriva motiunii: pentru ca era populista si nu venea cu solutii, pentru ca acestei crize împovărătoare să nu i se mai adauge una politică ce ar conduce România de-a dreptul în haos.


Pana aici nu este nimic neobisnuit. Cinismul vine in randurile care urmeaza.


Am votat, vă asigur, dragi suceveni, cu gândul la cetăţenii pe care îi reprezint, dorindu-vă, ca şi pentru propria-mi familie, ieşirea cât mai rapidă din această criză ce apasă dureros asupra tuturor. Sunt om, dar şi un politician care n-a lovit niciodată în interesele curate ale cetăteanului. Cum aş putea să mă gândesc, într-un asemenea moment de asteptare, să aduc sau să produc vreun prejudiciu pe care Domniile Voastre nu-l meritaţi”, mai adauga deputatul.


Sa declari ca ai votat cu partidul tau, pentru echipa ta, face parte din jocul politic, dar sa ai cinismul de a spune ca ai votat cu gandul la cetateni pentru cea mai dramatica reducere de salarii si pensii, este greu de imaginat.
Peste o luna, cand vor veni primele pensii si salarii diminuate substantial, credeti dumneavoastra, doamna deputat si prorector ca alegatorii dumneavostra se vor multumi cu explicatia ca ati fost de acord sa li se diminueze veniturile cu gandul la ei? Dar la iarna, cand vor veni facturile la intretinere? 


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.