Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
02.02.2011

Confruntări violente la Cairo între susţinătorii şi contestatarii regimului Mubarak

Mai multe persoane au fost rănite miercuri după-amiază în ciocnirile violente dintre manifestanţi pro şi anti-Mubarak, în piaţa Tahrir din centrul capitalei Cairo, informează AFP, Reuters şi Associated Presss.


Potrivit Associated Press, mii de susţinători ai preşedintelui Hosni Mubarak, între care unii călare pe cai şi cămile şi având biciuri, i-au atacat pe protestatarii antiguvernamentali, în timp ce revolta din Egipt a luat o cotitura periculoasă, informeaza Agerpres.


Aceasta este prima confruntare violentă între cele două tabere, în mai mult de o săptămână de protestele antiguvernamentale.


Circa 10.000 de protestatari s-au adunat miercuri dimineaţa în piaţa Tahrir, respingând discursul lui Mubarak. Potrivit AP, aproximativ 3.000 de susţinători ai preşedintelui Mubarak au spart un lanţ uman de protestatari antiguvernamentali.


Ministerul egiptean de Interne a respins miercuri acuzaţiile din partea manifestanţilor antiguvernamentali potrivit cărora poliţişti în haine civile au fost implicaţi în proteste, care s-au transformat în violenţe, în piaţa centrală Tahrir din Cairo, transmite Reuters, citând televiziunea de stat.


Protestatari antiguvernamentali adunaţi în piaţă au dat vina pe poliţişti îmbrăcaţi în haine civile pentru violenţele care au izbucnit.


AGERPRES

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.