Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
30.10.2012

Continua circul/ Dan Diaconescu candideaza in colegiul lui Victor Ponta

Patronul OTV, Dan Diaconescu, pregateste un nou circ cu iz electoral, anuntand ca va candida in colegiul lui Victor Ponta de la Targu Jiu. Pentru ca circul sa fie maxim, patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca va candida si el in acelasi colegiu, pentru a-i face campanie negativa lui DD si a-l ajuta pe colegul sau de coalitie, presedintele PSD.


"Domnul Diaconescu isi tine promisiunile facute electoratului nostru, domnul Diaconescu nu a pierdut nicio lupta si o va castiga si pe aceasta", a declarat, pentru Romania, presedintele PP-DD, Simona Man, care a mai anuntat ca organizatia partidului pe care il conduce are 14.000 de membri la Targu Jiu.


La randul sau, Becali a confirmat ca va urma un circ la care va participa si el.


"Nu exista nicio confruntare cu Victor Ponta, este un circ. Ma duc si eu sa fac campanie acolo. O sa-l intreb pe Hrebenciuc si daca e nevoie ma duc acolo sa-i fac contracampanie lui Dan Diaconescu", a declarat Becali la acelasi post de televiziune.


Diaconescu a declarat pentru prima data ca va candida impotriva lui Ponta dupa pierderea licitatiei de la Oltchim, cand patronul OTV nu a putut face dovada ca detine banii pentru a cumpara combinatul. (Foto: dcnews.ro)


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.