Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
28.08.2010

Crin Antonescu a solicitat, sâmbătă, delegatiei permanente să îi acorde un mandat explicit pentru stabilirea guvernului din umbră

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a solicitat, sâmbătă, delegatiei permanente să îi acorde un mandat explicit pentru stabilirea guvernului din umbră care să fie prezentat alături de noul program politic al formaţiunii în discuţiile viitoare privind guvernarea, propunerea sa fiind acceptată cu unanimitate de voturi, informeaza Mediafax.


"PNL trebuie să contribuie la găsirea unei soluţii cât mai curând pentru guvernarea României şi de asemenea, ceea ce nu e uşor, să aibă grijă faţă de sine faţă de alegători să nu facă guvernare oricum şi pentru orice. Trebuie să găsim o soluţie, dar care să fie o soluţie bună, deschisă către viitor, nu spre trecut", a susţinut Crin Antonescu.


Presedintele PNL crede ca liberalii ar trebui spună foarte curând: "Aceştia suntem noi, asta oferă în acest moment PNL, oferă un program alternativ, un guvern alternativ, oameni în carne şi oase, să încercăm o experienţă nouă poate mai inconfortabilă pentru noi în interior, să facem oferta acum ca s-o ştie lumea pentru când vom intra la guvernare în 2012 sau mai devreme, ca să ştie lumea ce facem şi cu cine anume facem când venim la guvernare".


Liderul PNL a menţionat că programul politic elaborat sub coordonarea lui Varujan Vosganian, care va fi lansat sâmbătă în dezbaterea DP va fi adoptat în următoarea şedinţă a Delegaţiei Permanente.


"Vă cer în încheierea acestei intervenţii un vot care, pe de-o parte, dacă el se produce, reprezintă acceptul de a asuma această poziţie pe care eu am expus-o din punct de vedere politic şi de asemenea un mandat pe care vi-l cer în mod explicit pe care să mi-l daţi sau nu, pentru a alcătui şi a vă propune (...) într-un termen de două-trei săptămâni, o echipă guvernamentală, un Guvern din umbră cum se numeşte în altă parte, un guvern alternativ al PNL", a spus preşedintele PNL.


Mandatul solicitat de Crin Antonescu a fost adoptat prin votul unanim al membrilor Delegaţiei Permanente, prezenţi la lucrări.


Mediafax

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.