Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
19.07.2010

Dan Diaconescu: Nu pot sa il exclud pe premierul Emil Boc din ecuatia celor interesati in arestarea mea

Patronul OTV Dan Diaconescu s-a prezentat, luni de dimineata la sediul DNA pentru o noua audiere. Procurorii directiei au declansat, sapatamana trecuta, cercetari intr-un nou dosar care il are in centrul atentiei pe jurnalistul Televiziunii Poporului.


Nu stiu pentru ce am fost convocat si nu stiu daca voi iesi de aici liber sau voi fi arestat. Este o incercare pentru a ma face sa renunt la ideea noului partid si sa nu mai candidez la functia de presedinte al Romaniei. Inca doua, trei arestari din acestea si nu va mai fi nevoie sa cheltuim niciun ban pe campania electorala. Reprezentantii nostrii de la Arad au facut un sondaj pe bune si am avut bucuria de a afla ca avem, deja, un procentaj de peste 16%”.


Diaconescu a facut noi precizari in legatura cu oamenii politici interesati si implicati in arestarea sa. In week-end, la emisiunea “3x3” de la Realitatea TV, jurnalistul afirmase, intr-un dialog cu Stelian Tanase, ca vinovatia pentru arestarea sa apartine triadei Berceanu, Videanu, Blaga, pentru a i se da un semnal lui Traian Basescu.


 "Cand am spus sambata, la emisiunea dlui Stelian Tanase, ca una dintre variantele arestarii ii implica pe domnii Berceanu-Videanu-Blaga, nu inseamna ca l-am exclus pe domnul Emil Boc din aceasta ecuatie, o sa va dau mai multe detalii cand voi iesi, daca nu ma aresteaza", a afirmat Diaconescu.

Jurnalistul a mai declarat ca, in situatia in care va fi arestat si va sta inchis pana dupa alegeri, formatiunea sa va numi o alta persoana pentru a duce mai departe programul politic al Partidului Poporului.


Optimal Media


captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.