Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
26.06.2010

Dan Diaconescu infiinteaza Partidul Poporului Roman si candideaza la presedintie

"Vreau să fac câteva anunţuri. În primul rând, pentru mama mea. Mami, la mulţi ani! Fiindcă astăzi (vineri, n.r.) este ziua mamei mele. În al doilea rând, pentru fetiţa mea pe care nu am văzut-o demult. Te rog frumos acum pleacă din faţa televizorului sau dă pe DDTV unde sunt desene animate pentru că tatăl tău îţi va ceda ţie televiziunea şi el va intra în politică", a declarat Dan Diaconescu, după ce a fost eliberat, citat de realitatea.net.


Patronul postului OTV a oferit si amanunte in legatura cu proiectul sau politic si cu intentiile sale de a se inscrie in curs pentru alegerile prezidentiale din 2014.


"În celula din care am ieşit eu, celula 16, mai sunt patru de Dan Diaconescu, iar în celelalte celule, unde am cunoscut diverşi cetăţeni români, sunt foarte mulţi de Dan Diaconescu. Peste tot este câte un Dan Diaconescu. Şi la dumneavoastră acasă este un Dan Diaconescu. Ţara este plină de câte un Dan Diaconescu. În această puşcărie din spatele meu s-a încheiat un act istoric, în aceste ultime ore. Am hotărât, împreună cu colegii mei, cu cei pe care i-am cunoscut, formarea unui partid politic care se va chema probabil Partidul Poporului Român. De asemenea, vă anunţ că, la alegerile următoare pentru Preşedinţie, cele din 2014 sau mai devreme, voi candida. Este de acum oficial", a mai adaugat Diaconescu.


Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, vineri seara, eliberarea din arest a jurnalistului Dan Diaconescu. Instanta de judecata a stabilit ca Diaconescu nu are voie să părăsească ţara, snu poate lua legătura cu primarul arădean, Ion Moţ, cu Doru Pârv şi cu cea care a filmat materialul din comuna Zărand, Mihaela Moise, arata realitatea.net. Completul a mai decis ca Dan Diaconescu nu are voie sa vorbeasca despre cazul sau la OTV. Cu toate acestea, in seara eliberarii, Diaconescu a sosit la sediul OTV ca un adevarat erou popular, intrand in studioul sau cu catusele la maine, anuntand ca acestea vor fi semnul electoral al noului partid. (Foto: paginademedia.ro)


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: panadol

Si va vom vota Domnule DD. trebuie doar sa candidati.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.