Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
22.05.2011

Descinderi la resedintele senatorului PDL Mircea Banias şi secretarului general al MAI


Zeci de percheziţii au loc, luni dimineaţă, în Bucureşti şi Constanţa, fiind vizată şi casa senatorului PDL de Constanţa Mircea Banias, precum şi locuinţa secretarului general al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Laurenţiu Mironescu, informeaza Mediafax.


La actiune iau parte poliţişti de frontieră coordonaţi de procurori DNA, acţiunea începând la ora 6.00.


Reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră au declarat pentru MEDIAFAX că aproximativ 50 de percheziţii au loc în Constanţa şi în Capitală, într-un dosar de evaziune fiscală şi contrabandă instrumentat de Poliţia de Frontieră în octombrie 2010.


La ora actuala au loc 25 de perchezitii în Constanţa şi 25 în Bucureşti, urmana ca zeci de persoane sa fie aduse la sediul DNA pentru audieri. Peintre acestea se afla si senatorul PDL Mircea Banias, fost director al Administraţiei Porturilor Constanţa, şi secretarul general al MAI Laurenţiu Mironescu, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.


Banias a fost invinuit, anterior, intr-un dosar privind o restituire de TVA in valoare de 60 de milioane de euro. Mircea Banias a fost cercetat în acest dosar alături de Said Baaklini, Adrian Chebuţiu, Coriolan Adrian Preda şi Eugen Bogatu, iar la inceputul acestui an a primit neinceperea urmaririi penale.


Senatorul constantean se numara printre cei care l-au sustinut in mod explicit pe Vasile Blaga la recenta conventie a partidului.


Senatorul Mircea Banias a negat, pentru Agerpres, efectuarea unei percheziţii la domiciliul său din Constanţa, luni dimineaţă, la prima oră, de către reprezentanţii DNA Bucureşti.


"La mine acasă nu s-a prezentat nimeni cu niciun mandat de percheziţie nici în dosarul returnărilor de TVA, nici în altă cauză. Pot doar să vă spun că am primit o citaţie pentru luni, la sediul DNA Bucureşti", a declarat el.


La randul sau, Laurenţiu Mironescu, a declarat pentru AGERPRES că, într-adevăr, o echipă de investigatori ai DNA Bucureşti s-a prezentat luni dimineaţă, la ora 6,30, cu mandat de percheziţie, la reşedinţa sa.


"Pot doar să confirm percheziţia şi nu comentez nimic mai mult", a afirmat Mironescu pentru agentia citata.


Optimal Media


 


 


  


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.