Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
20.11.2009

Din culisele pregătirii pentru marea dezbatere

Inaintea confruntarii, Vadim Tudor si-a susținut mitingul din incinta parlamentului. A adus nenumărate acuze la adresa lui Traian Băsescu.Maria Basescu, spre deosebire de intalnirea de la Cluj, zambeste tot timpul. Langa prima doamna se afla, pentru prima data, EBA. Lipseste Elena Udrea, care a facut obiectul multor come rii in timpul si dupa confruntarea de la Cluj.


Mircea Geoana intra in sala in aplauzele puternice ale asistentei. Este insotit de Mihaela Geoana si Victor Ponta. Geoană își face vânt cu un carton. Pare emoționat.


Calin Popescu Tăriceanu poartă papion. Crin Antonescu apare insotit de sotia sa, Adina Valean și consilierul Eduard Hellvig. Antonescu isi saluta mai intai adversarii si abia după aceea se așează lângă susținători.


Mihaela Geoană își consultă ceasul. Adina Vălean discută cu Tăriceanu, iar cameramanii dau un prim-plan cu papionul fostului prim-ministru.


Ioana Băsescu lipsește, iar Antena 3 reamintește de casa de circa un milion de euro.


Băsescu discută cu Antonescu, după care se îndreaptă spre pupitrele lor. Geoană pare in continuare emoționat.


Băsescu își consultă foile de hârtie, care l-au ajutat de fiecare dată.


Robert Turcescu anunță ordinea răspunsurilor si regulile după care trebuie să se desfășoare confruntarea. Incepe marea dezbatere, cu Antonescu, Băsescu și Geoană în prim-plan.


Petre Crăciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.