Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
10.06.2011

Edilii Capitalei si Traian Basescu anuleaza propunerea Elenei Udrea privind referendumul din Bucuresti

Edilii Capitalei au ajuns vineri la un consens cu privire la anularea referendumului care ar fi trebuit să aibă loc pe 26 iunie. Decizia a fost luata dupa o intalnire de o ora cu presedintele Traian Basescu, primarul general Sorin Oprescu si primarii de sectoare.


Basescu si-a manifestat, cu acest prilej, dorinta ca referendumul sa nu mai aibe loc, in perspectiva unei posibile reorganizari teritoriale.


"Am încercat să mediem o întâlnire, întâlnirea tuturor, inclusiv cu domnul preşedinte. Nu a făcut altceva decât să atragă atenţia încă o dată asupra faptului că din cauza întrebărilor alea prolixe pe care le ştiţi şi din cauza faptului că este vorba despre o schimbare administrativă mult mai mare referendumul nu îşi atinge scopul. O ştiam şi noi, am spus-o şi eu la timpul potrivit, hotărârea a fost alta, asta am făcut", a declarat Oprescu, citat de Agerpres, la iesirea de la intalnire.


Vineri, la ora 18.00, va fi convocata o şedinţă de Consiliu General prin care să se anuleze referendumul.


 Neculai Ontanu a declarat ca “s-a ajuns la un consens din partea tuturor organizaţiilor politice din Bucureşti, cât şi a primarilor de sector ca în această seară să fie convocată o şedinţă de Consiliu General prin care să se anuleze referendumul care a fost convocat până acum.”


Marian Vanghelie s-a declarat si el de acord cu anularea referendumului, menţionând că argumentul preşedintelui în discuţia avută a fost acela că referendumul nu ar fi avut decât un rol consultativ.


Decizia de astazi o pune in dificultate pe Elena Udrea, cea care a propus idea referendumului.


“Hai la referendum! PDL îşi doreşte acest referendum. Pe de o parte, pentru că, aşa cum am mai spus şi în alte rânduri, bucureştenii ştiu cel mai bine care le sunt problemele şi cum trebuie ele rezolvate. Pe de altă parte, pentru că noi credem că propunerea pe care le-o facem cetăţenilor Bucureştiului reprezintă soluţia pentru dezvoltarea şi modernizarea  oraşului”, scria Udrea pe blogul sau, la data de 5 aprilie 2011.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.