Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
21.04.2010

Elena Basescu, discursuri copy paste in Parlamentul European (VIDEO)


Realizatorul TV Victor Ciutacu a prezentat în emisiunea “Vorbe Grele” de marti doua capturi video ale unor discursuri tinute, cu poticnelile de rigoare, de  europarlamentarul Elena Băsescu In Parlamentul European in februarie si aprilie 2010. Tema discutata in ambele situatii era realizarea coridoarelor paneuropene de transport. Urmarind cele doua discursuri putem observa ca ele seamana ca doua picaturi de apa, ceea ce a determinat critica severa a realizatorului emisiunii.


“Ca politician nu poti face copy paste pe una si aceeasi tema. Situatia dovedeste neseriozitate si cel putin o naivitate politica impardonabila la un asemenea nivel”, a comentat si analistul politic Adrian Saftoiu, prezent in emisiune. Saftoiu a mai adaugat ca, pe fond, problema prezentata este una valabila.


La randul sau, Bogdan Niculescu Duvaz, cel de al doilea invitat, a comentat: “Eu as fi mai ingaduitor cu Elena Basescu… Ea nici nu stie ca a citit acelasi discurs, consilierii trebuie sa fie mai atenti. Se vede ca nu a fost scris de ea pentru ca l-a citit cu dificultate”.


Imagini: videonews.ro, Foto: protv.ro


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.