Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
27.03.2010

Emil Boc decis să ”taie capete” dacă vor mai apărea intârzieri la plata drepturilor bănești

Premierul Emil Boc le-a artas atenția prefectilor că statul român dispune de toţi banii de care are nevoie pentru salarii și că, daca mai apar probleme in ceea ce privește plata acestora, vor cădea capete.


"Vreau să vă atrag atenţia şi să îi trageţi de urechi pe cei de la direcţiile de muncă sau de finanţe în cazul în care apar întârzieri nejustificate cu privire la plata unor indemnizaţii sau drepturi. (...) Acolo unde apar întârzieri datorită indolenţei, datorită incapacităţii profesionale, datorită prostiei, v-aş ruga să luaţi măsuri pentru a-i demite (pe directori - n.r.)", le-a spus Emil Boc prefecţilor, preluat de realitatea.net.


Șeful Guvernului a declarat că este foarte nemulțumit de faptul că aude mereu de intârzieri in ceea ce privește plata unor drepturi bănești și că nu mai este dispus să tolereze o astfel de situație, urmând sa fie luate cele mai dure măsuri impotriva celor care se fac vinovați de astfel de intârzieri.


"Nu vreau să mai aud la Bucureşti plângeri că la nu ştiu ce direcţie de muncă nu s-a plătit vreun drept prevăzut pentru că cineva nu a prelucrat un dosar în termen. Răspundeţi de aplicarea acestei legii, iar acolo unde nu interveniţi schimbăm în bloc şi prefect şi director de direcţii de muncă sau ce mai înseamnă acolo, pentru că eu m-am săturat să tot primesc la Bucureşti critici de acest fel. Dacă voi nu interveniţi, voi fi obligat să intervin cu miniştri de la Bucureşti şi să tăiem capete", a atenționat Emil Boc.


Petre C.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.