Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
08.10.2010

Emil Boc il contrazice pe Basescu: În 2030, viaţa ne va obliga să ajungem la egalizarea vârstei de pensionare

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, la Poiana Brasov, ca Parlamentul este suveran în decizia pe care o va lua asupra oportunităţii egalizării vârstei de pensionare între femei şi bărbaţi, subliniind însă că, în 2030, "viaţa ne va obliga" să ajungem această ţintă.


"În 2030, viaţa ne va obliga să ajungem la egalizarea vârstei de pensionare. Dacă se face acum această decizie pentru 2030 sau se ia mai târziu aceasta este chestiune de oportunitate pe care o va stabili Parlamentul. Dar, în 2030, viaţa ne va obliga să ajungem la egalizarea vârstei de pensionare. În consecinţă, Parlamentul este suveran să ia această decizie de oportunitate dacă acum sau se va aştepta în anii următori să se ia această decizie pentru 2030. Punctul meu de vedere este că decizia rămâne la mâna Parlamentului. Repet, în 2030 viaţa ne va obliga să ajungem la egalizarea vârstei de pensionare, pentru că acesta este mersul lucrurilor în Europa şi în lume", a declarat premierul, citat de Agerpres.


Joi, presedintele Traian Basescu a retrimis la Parlament Legea pensiilor, sugerand ca vasta de pensionare a femeilor ar trebui coborata de la 65 de ani, la 63. (Foto: agerpres.ro)


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.